9 Sep 2012

SEGMEN : LAGU pilihan Saya


Uolss...  ari nie CIK AIEN nk  join segemn nie .. jom kita ramai2 join memeriahkan majlis hehehe :)


Ikut syarat2 dia mcm kat bawah nie lau nk join :) 

Syarat-syarat :-

1) Buat entri bertajuk "Segmen : Lagu Pilihan 2012 by Farah Alias"
2) Copy banner segmen kat atas nih then tepek dalam entri korang, linkkan ke belog Farah yar..
3) Then, korang gtau lah lagu-lagu peberet korang. Tak kisah lah lagu tu lagu zaman bila pun. And tak kisah la berapa banyak yang korang nak listkan. Kalau boleh, taruk sekali gambar penyanyi atau link you-tube lagu peberet korang tuh ^_^
4) Last, lepas publish entri korang, hantar link entry korang ke ruangan komen this entry. Faham x nih? Hihihihihi

Tarikh tutup : 12/9/2012 (Rabu)



LAGU LAGU PEBRET CIK AIEN :-

Rinduku Semakin Kuat - Safura
Seiras Bayang Dan Mentari -Handy Black
Aku Jambatan Buat Mu - Pelangi
Yank-Wali Band
Kembali Pulang-Kangen Band
Sepenuh Hati-Spoon
Sudah Cukup Sudah - Nirwana Band
Pedih -Awie
Sesat Dalam Rindu- Damasutra
Cinta Tak perlu Dipaksa - Budak Kacamata...

BANYAK LAGI.. TAPI  cukuplah yg nie hehehe.. tangkap leleh semua lagu ehehhe


...: TERIMA KASIH DAUN KELADI..rajin singgah lagi :...

7 Sep 2012

AKIBAT KEMBAR SEIRAS SANGAT..



Nak citer sikit sal kembar 4 seiras di CHINA..

Akibat terlampau seiras,Guru-guru di Shenzhen, Selatan CHINA, pada mulanya amat risau apabila menerima kehadiran empat pelajar lembar seiras ke sekolah mereka itu..

Kembar yg berusia 6 tahun itu sangat-sangat seiras sehinggakan ayah dan ibu mereka sendiri sukar untuk membezakan mereka..

Mereka diberi nama JIANG YUNLONG,JIANG YUNXIAO,JIANG YUNHAN dan JIANG YUNLIN.



Menyedari yang terdapat masalah disekolah yg mengakibatkn guru2 mereka sukar mengenali mereka Si ibu kembar ini membuat keputusan untuk memotong rambut anaknya dengan satil terbaru iaitu POTONGAN RAMBUT BERNOMBOR..



Dengan cara itu bukan sahaja GURU boleh mengenali mereka,SAHABAT_SAHABAT mereka juga tanpa susah mudah mengenali mereka ber empat..

Comey uolls tau x hehe

** hubby, t lau nty dpt twins wt gini ada  cara x?? hehehe**

...: TERIMA KASIH DAUN KELADI..rajin singgah lagi :...