13 Dec 2012

Hpn BARU......

ISHY............. Geramlah n MR NAVY nie...suh beli hpn baru xnak...
lepas tu berungut hpn x boleh sent msg,...x boleh nak kol....

bila suh beli baru alsan..." if beli hpn baru lmbtlah lagi kita nk kwen...hpn x penting syg...ikatan tu yg penting smp bila nak mcm nie...syg xnak ke kawen n abg??"

Bukan xnak ...sape xnak kawen tambh dengan org yg kita sayang tapi masalahnye hpn abg tu dh GILA...... Smp syg antar msg pun terbuka sdiri but x boleh nk tekan pape...tapi dlm masa yg sama asyik fn mama n abah....diorg pun heran knp kerap sgt abg fn diorg hahaha

Tensenlah...datang minggu depan kita pg cari hpn baru... x kira...setakat 500 600 tu bukan ape sgt..nty x cukup duit kawen kita kongsi ( hahahaha..mcm syg cukup duit ahahah)





5 comments:

cik kaki ketawe said...

hahahahaha...beli phone biasa2 pong ok juge...=P xpayah sampai 5 ke 6 ratus...

Cik Aien said...

dia xnk yg biasa nk yg 3g senng nk 3g if kua mane2 hahaha

Remy hazza said...

dia nak suruh awak hadiah ler tu.... he3... btw... remy dah follow ..... 444 !!!!

cik kaki ketawe said...

hahahha...tp kan..bukan semua tempat ade 3G...ngeee

Eca Dwinky Asha said...

beli je hp rm68 ringgit.cukup da :P