Showing posts with label family/BFF. Show all posts
Showing posts with label family/BFF. Show all posts

20 Jan 2013

BIG APPLE...

 nyum nyum nyum....







...: TERIMA KASIH DAUN KELADI..rajin singgah lagi :...

18 Dec 2012

makan kek :)

Aduh....kepala sudah sakit.. sebabnya ada kat bawah nie...

** HARAP MAKLUM kalau anda lapar.. sila buat xtahu hehehehe


aiskrim cake :)








...: TERIMA KASIH DAUN KELADI..rajin singgah lagi :...

17 Dec 2012

Satay ooooooo satay....

malam nie proses menyucuk ayam ke lidi satay.... huahuahua.. abis dh comot diriku ini buat satay punya pasal... gmbr tgu malam sikit ek x sempat nk snap sb tgn dh comot hehehe




...: TERIMA KASIH DAUN KELADI..rajin singgah lagi :...

8 Dec 2012

A big thank to... ECADWINKYASHA

yo...wasup semua blooggers.... perasan x blog CIK AIEN dh lain... hahahaha
Nie semuanya HASIL TANGAN DAN KERJA ECADWINKYASHA

sebelum nie blog CIK AIEN biasa2 jer...bak kata org comot nak gila...

haha pastu saja memalaskan diri mintak ECA editkan.. (ECA kan rajin hahahaha )

By the way,....hasil keje ECA mmg puas hati... ok lau korang nak edit ke paper ke suh ECA nie watkan bolehlah ke blog n FB dia tau

ECADWINKYASHA blog :- Cerita Dari Hati
ECADWINKYASHA FB :- Eca Dwinky Asha

sebelum nie blog CIK AIEN pakai wallpaper nie


now blog dh jadi mcm nie.... tinggggggggggggg



tu nggu nanty gmbr tu tukar gmbr kwen ke insyallah hahaha ( kuat berangan..dusssyummm )


...: TERIMA KASIH DAUN KELADI..rajin singgah lagi :...

30 Nov 2012

MISS THEM so much....

miss sgt2 kat diorg.... nak tau sape?? tgk gmbr jerlah.. semua nie my bestie.. rindu nk jumpa n nk story mory n diorg... kebanyakan dh kawen n tunang..

ROLL the VT hehehehe

 Kurin

Kurin & tunang

 Eyla

 lynn & Hubby

 Syazlin

 jazz

 jazmina

 iena

  iena & husband

Rindu sgt2 n diorang...semua dh jauh2... mmg rindu.. rindu nak kua seklai n segala2nya






...: TERIMA KASIH DAUN KELADI..rajin singgah lagi :...

27 Nov 2012

MY LOVELY PERSON-family


love them so much :))





...: TERIMA KASIH DAUN KELADI..rajin singgah lagi :...

26 Nov 2012

PLAN 4 HOLIDAY.....

ASSALAMUALAIKUM....

Skrg nie my family bzdok plan nk pg mane bercuti nak bawak my mama.... sejak dia balik dr HOSPITAl..ingat nk bawak dia mkn angin..bagi berubah sikit angin moga dia kembali sembuh 

Plan kami.. temapt yang akan dituju :-
.: PULAU LANGKAWI:.
.:GENTING HIGHLAND:.
.:PULAU PANGKOR:.
.:CHERATING:.

genting sb sejuk mama dh xtahan nampaknyer dh kua dr list... hahah lg 3 tu tgah pikir ehhe

...: TERIMA KASIH DAUN KELADI..rajin singgah lagi :...

11 Nov 2012

TAHNIAH...

nie nak citer sikit tentang adik angkat yg paling rapat...

Nama dia norazliena masri... kami mula rapat bila study..bayangkan rapatnyer kami dr masuk study smp bis belajar kami 1 umah,1 bilik,1 katil..semua segala2nya bersama hehehe..
Rahsia dia rahsia saya..rahsia saya jadi rahsia dia....

dia tempat sy luahkan suka duka..saya tempat dia luah suka duka... bak kata semualah kami kongsi sama2...

Tapi skrg dia dah jadi isteri orang...saya nie ha yg belum lagi.hahaha seru ntah hilang kemana...tu x naik2 lagi pelamin..hehehe  

TAHNIAH SAYANG...SEMOGA BAHAGIA DAN LEKAS2 TIMANG BABY... JADI ISTERI YG SOLEHAH TAU...

nak tgk gmbr kami???

** byk sebenarnya tapi masuk yg perlu ja :)



umah pengantin perempuan

tunang

rumah pengantin lelaki (perlis)

See rumah hubby pun sama asal hahaha (jodohkan tentuan allah..) adik sy nie dh tukar kerjaya jadi penguatkuasa...walau dulu amik nursing..xpelah keje ape pun janji HALAL....

...: TERIMA KASIH DAUN KELADI..rajin singgah lagi :...

8 Nov 2012

PERKEMBANGAN : mama makin ok sikit tapi kena pegi IJN

Ya allah... kau sembuhkanlah IBU ku.... perkembangan dah ok sikit...x pakai drip kiri kanan tgn dah..
Tapi nampak mak lemah sikit je..sebelum nie lemah sgt2.. mkn pun x...
DR dh ckp lau x mkn lmbt shat jadi aku hari2 tiap saat kejut bdia bg mkn hehe sb nak MAMA cepat sembuh..


Kalau mak ok x payah pg IJN..kalau x ok kena pg bila?? DR je yg boleh bgtau..

...: TERIMA KASIH DAUN KELADI..rajin singgah lagi :...

7 Nov 2012

YA ALLAH...sembuhkanlah ibuku kembali...

YA ALLAH...dikau sembuhkanlah ibu ku seperti sedia kala......
Aku RINDUkan gelagat dia yg suka ketawa..bergurau seperti dulu..

** SEJAK mama sakit nie.. rumah kita dah x CERIA mama...SUNYI je... Dulu kalau blik berkumpul ramai2 ceria,happening nie terasa mcm ada yg xda...**

...: TERIMA KASIH DAUN KELADI..rajin singgah lagi :...

12 Oct 2012

ALHAMDULILLAH......

  • Syukur alhamdulillah..... mama CIK AIEN dah boleh kua WAD ICU-WAD CCU -WAD BIASA dan sekarang dah di RUMAH......
  •  Syukur sgt2..berbaloi rasanya jaga dia tyme dia x sehat di hospital smp CIK AIEN demam teruk suara pun xda...
  • Itu pun kira x mencukupi atas apa jasa yg dia berikan masa kecik smp skrg....
  • TERIMA KASIH YA ALLAH SB SEHATKAN DIA SEPERTI SEDIAKALA.... bOLEH NAMPAK DR AIR MUKA ABAH DIA INSAN YANG PALING GEMBIRA BILA MAMA BOLEH BALIK... :)
  • Kalau x sebelum nie tidur malam pun dia mengadu dia sunyi sb mama tengah sehat2 tiba2 masuk ICU..... begitu abah memerlukan mama..maybe xda penemam tido n xda orang nak gaduh kot heheh...


...: TERIMA KASIH DAUN KELADI..rajin singgah lagi :...

5 Oct 2012

YA ALLAH..PERMUDAHKANLAH SEGALANYA....

YA ALLAH PERMUDAHKANLAH SEGALANYA.... SELAMATKANLAH IBUKU.....



...: TERIMA KASIH DAUN KELADI..rajin singgah lagi :...

19 Sep 2012

PINDAH RANDAH !!



  haiiiiiiiiiiii hujung bulan nie bersamaan 29 september 2012 KAMIK NAK PINDAH RUMAH LAGIK !!

Hhahahah... serabutnyer tinggal smeinggu nk kemas barang semua...barang dhlah mcm pasaraya dlm rumh nie.. heheh disebabkan my mama x sehat x boleh berdiri atau duduk lama maka saya yg rajin nie ( nk muntah plak ) kemas semuanya.. baru 2 bilik yg siap kosongkan brg2nya... yg len rehat dulu ....

erm.. tarikh pindah tu hubby xda jadi nty dia balik pas belayar kenalah dtg sbnya lau x nty dia pg ke umah lama smp sudah x jumpa umah baru hehehe mmg x jauh dr umah lama 5 mint je tp lau xtau jalan jadi setgah jam gak sb byk smpang...

** Keje smbil kemas mmg terbaik PENAT DIA... :)

...: TERIMA KASIH DAUN KELADI..rajin singgah lagi :...

7 Aug 2012

BERBUKA DI LUAR....



Salam ramadhan semua.... Nak update sikit pasal berbuka diluar ari tu...
CIK AIEN dengan family g berbuka diluar  lepas pg MYDIN  beli barang sikit... Menu ptg tu STEAMBOT n nasi goreng2  nie hehehe.... jomlah kita terjah gambar jer..


















...: TERIMA KASIH DAUN KELADI..rajin singgah lagi :...